köpbojkott

Niklas Starow alias Scaber Nestor inbjuder till tre veckors köpbojkott av film och musik. Bojkotten börjar nu på måndag och håller på fram till första mars. Det blir svårt att avhålla sig från x-rentals på Buylando – djupt nere i filmträsket som jag är – men någon gång är det väl också dags för rehab. I skrivande stund har nästan trehundra gått med i gruppen på FaceBook. Fler behövs nog om köpbojkotten ska ha någon effekt…

Avhållsamhet är på tapeten även hos Lantz i P1. Idag inledde hon sin ”välfärdsfasta”, som handlar om att inte göra av med mer än fyratusen kronor när de fasta kostnaderna är betalda. Riktigt hur länge de där fyratusen ska räcka framgick inte av programmet, Annika verkar tveka mellan en månad eller tre veckor. Hennes mål är att göra av med en hundralapp max per vardag och två per helgdag. Vi får se hur det går! Och Annika antydde att hon samtidigt är medveten om att det kan framstå rena lyxbudgeten för många. Vilket var klädsamt.

Annonser

8 kommentarer

Under allmänt, radio

8 svar till “köpbojkott

 1. Tack för uppmärksamheten, lägger till dig på listan 🙂

 2. Ping: Jens O. » Blog Archive » Bojkotten mot mediaindustrin startar i morgon: 090209-090301

 3. Ping: Mediebojkott dag ett « Calandrellas blogg

 4. Ping: Konsumentbojkott | Dexion

 5. Ping: Jens O. » Blog Archive » Svenska Dagbladet, Varför detta osakliga och felaktiga angrepp, var har ni fått uppgifterna från?

 6. Ping: Jens O. » Blog Archive » Slutet på mediabojkotten, men vi kommer att fortsätta försvara de mänskliga fri- och rättigheterna

 7. intefanny

  Jag köpbojkottar allt per automatik, för jag är alltid pank. Men det är alltid najs när man kan låtsas att det som egentligen beror på studentekonomi faktiskt är en politisk auktion.

  Jag skulle förvisso ha avstått från att köpa skivor nu, om det nu hade varit så att jag gjort det från första början, också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s