”….så det står härliga till…”

Täppas Fogelberg har en favoritfras: Så det står härliga till. Den upprepade han flera gånger i Ring P1 i morse, apropå alla möjliga olika ämnen. Han avbröt de som ringde in ovanligt mycket, det verkade som om han blev stressad av röda lampor som blinkade så det stod härliga till.

På eftermiddagen kunde vi höra Carl-Jan Granqvist äta blodpudding i Meny. Det var en monolog fylld av sinnlighet, han beskrev ingående färg, konsistens och doft, han fylldes av sensuell hänförelse och lät sig smackande och stönande föras iväg på intrikata seglatser via gomseglet. Så det stod härliga till, för att citera Täppas. Oförglömligt, lyssna igen här (ladda ner som podradio).

Ett helt annat ämne – som verkligen inte är härligt på något sätt: Annika Östberg-Deasy som nu suttit 28 år i fängelse i Kalifornien, dömd för medhjälp till två mord som hennes dåvarande pojkvän begick, intervjuas i Studio Ett ikväll i P1 efter 22-nyheterna. Lyssna – och gå med här för att hjälpa Annika att bli förflyttad till ett fängelse i Sverige.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under radio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s