regnbågsdagis

Just nu diskuteras Regnbågsdagis i SvT:s Debatt. Det finns alltså särskilda förskolor för barn med homosexuella föräldrar. Vissa reser flera mil varje dag för att komma till HBT-förskolan i Norrköping. Deras barn blir ”osynliggjorda” på vanliga dagis, säger RFSL:s representant.

Här har vi lösningen för framtiden – separera allt och alla!

Kräv särskilda förskolor för vänsterhänta, blåögda, korta och långa! Särskilt stammare bör ha egna förskolor! De blir ohörliggjorda på vanliga dagis.

Sortera så långt ner i åldrarna det bara går! Redan på BB bör bebisen kategoriseras i lämplig grupp så att en uppväxt utan besvärande inslag av kamrater som ser olika ut eller har olika bakgrund kan garanteras.

På så sätt uppstår ett enormt utbildningsbehov av specialpedagoger, och vi får äntligen igång satsningar på den eftersatta förskolan.

Sedan är ju frågan om det inte också bör finnas speciella grundskolor, gymnasier och universitet för alla med någon form av särdrag?

Kanske även separata arbetsmarknader?

I ett första steg löser vi iallafall arbetslösheten i ett nafs i och med de separata förskolorna. Arbetslösa industriarbetare blir förskolepedagoger med inriktning på HBT-frågor, särskild kortbarnskompetens, långbarnsutbildning, påbyggnad i stamningsproblematik o s v.

En mängd nya företag startas och personaltätheten går upp med flera hundra procent på dagis. Kommunernas skatteintäkter ökar och arbetslösheten minskar.

Briljant!

Annonser

2 kommentarer

Filed under 1, allmänt, tv

2 responses to “regnbågsdagis

  1. Tom Wolgers

    Jag stammar. Mer eller mindre, beroende på hur jag mårr. Nervös, spänd eller ofantligt lycklig. Dagsform och/eller feeling.

    När jag i årskurs fem och sex i grundskolan började gå hos ”talpedagog” ökade min stamning. Jag blev medveten, och dessutom inskriven i någon typ av statistik… Mätbara värden..

    När ska dessa idiotpedagoger lära sig någonting ?

    • Felet är naturligvis att du utsatts för miljöer där andra än stammare vistas! Som liten exponerades du säkert för barn utan stamningsproblematik. Du borde ha gått stamningsdagis, stamningsskola och stamningsgymnasium, ständigt omgiven av specialpedagogrer – och skyddad från att behöva möta icke-stammande jämnåriga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s